DJ Co-libri

Welkom in mijn wereld van DJ-en. Dit is voor mij nog een heel nieuwe wereld. Wat er nieuw aan is zijn de technieken. Wat er super gaaf aan is! Mensen raken op een andere manier. De stilte raakt, het labyrint raakt, en muziek raakt ook. Muziek om bij weg te dromen, muziek om op te zweten. De ritmes van het leven komen voorbij. het is de circle of live.. .

 

 

Stilte

Chaos

bezinning

Ecstatic Dance

Instatic Dance

Colibri

DJ Co-libri

De vogel, vlug klein en mooi van kleur. Co van coöperatief, de verbindende factor, libri. Dansen in vrijheid, de balans vinden tussen alle ritmes, om dit aan te voelen met alle elementen, aarde, vuur, lucht en water. De ruimte en muziek geven om je vrij te bewegen. Altijd in beweging en op zoek naar wat er achter zit, De Colibri is een van de krachtdieren. Er is veel over geschreven. De Colibri leert ons de schoonheid van het leven te zien. Om vreugde en vrede in jezelf en de ander te zien. De Colibri is stilte, rust in beweging

 

colibri

Samenwerken

DJ Me~Ander en DJ Co-libri vormen het DJ team binnen Dansklooster. We hebben elk onze eigen krachten en versterken deze bij elkaar. Een TOP team.

069Ecstatic_4304

Ecstatic Dance DJ's

Onze DJ training hebben wij gevolgd bij Ecstatic Dance International. Specifiek gericht om een set bij een  Ecstatic Dance te draaien. Een Ecstatic dance is een bijzondere dans. Geen drank, geen telefoons, niet praten, blote voeten. Gewoon 3 uur lekker dansen. Een Ecstatic Dance heeft verschillende golven in de muziek.

 

We Dj-en tijdens onze eigen georganiseerde events en op uitnodiging. Wil je met ons in contact komen. Graag!

coby mik terptrom

Contact

coby@gastmeer.nl
06-10484372
Alkmaar

Use Builder Contact addon to add a contact form below.