eerste keer

Welkom in mijn wereld van het Labyrint. Het labyrint is voor mij iets bijzonders, het heeft iets magisch. Ik ervaar het labyrint als iets om te helpen om stil te worden, bij mijzelf te komen. Het kan  een orakel zijn waar je in mag lopen, bochten maken, stil staan en vooruit. Je kunt met een vraag of iets het labyrint ingaan. Je kunt er een antwoord in vinden, een eureka moment, maar ook stilte.Er zijn zoveel verschillende vormen om het labyrint zijn werk te laten doen. 

 

labyrint maken

Het werken met van het labyrint heeft een grote waarde, het is een oeroud symbool en hulpmiddel om tot verdieping te komen. Het labyrint kun je ook tekenen, of met je vinger bewandelen. Ik heb hier borden voor en verschillende vormen. Er is altijd een vorm die bij jou past.

Met een groep

Het labyrint lopen met een groep kan een extra dimensie geven, we bouwen samen de energie op en laten het labyrint leven. De kracht van de stille aanwezigheid van de ander kan jou in je kracht zetten.

We kunnen er een hele dag van maken, we bouwen het labyrint samen, op het strand, in het bos. Er zijn veel verschillende materialen die geschikt zijn.

uitleg labyrint

Ben je op zoek naar een vorm om naar binnen te gaan, te ontdekken wat er in je leeft en doe je dat graag op een zachte fysieke manier? Zoek contact met mij

coby van Tilburg

Labyrint

Wanneer je het labyrint wil lopen bij jou in de buurt dan kunnen we hem samen leggen. We kunnen ook kijken of er eentje in de buurt is en die bewandelen. Jij wandelt het labyrint en ik ben de hoeder en blijf bij de ingaan staan. 

 

Ben je op zoek naar een vorm om naar binnen te gaan, te ontdekken wat er in je leeft en doe je dat graag op een zachte fysieke manier? Zoek contact met mij

bwC359

Contact

coby@gastmeer.nl
06-10484372
Alkmaar

Use Builder Contact addon to add a contact form below.